List thumbnail 
Sắp xếp theo
  • Handbook of Dairy Foods Analysis
    • Handbook of Dairy Foods Analysis
    • Mã SP: AHOEB-46314
    • Lượt xem: 4755
    • Tình trạng:
    • • Hardcover: 918 pages
      • Publisher: CRC Press; 1 edition (November 4, 2009)
      • Language: English
      • ISBN-10: 1420046314
      • ISBN-13: 978-1420046311
      • Product Dimensions: 10.3 x 7.2 x 1.9 inches
      • Shipping Weight: 3.8 pounds
    • Giá NY: Liên hệ
    • Giá bán: Liên hệ
    • Khuyến mãi :
  • Handbook of food analysis instruments
    • Handbook of food analysis instruments
    • Mã SP: AHOEB-45660
    • Lượt xem: 4691
    • Tình trạng:
    • • Hardcover: 544 pages
      • Publisher: CRC Press; 1 edition (September 9, 2008)
      • Language: English
      • ISBN-10: 1420045660
      • ISBN-13: 978-1420045666
      • Product Dimensions: 10.1 x 6.8 x 1.
    • Giá NY: Liên hệ
    • Giá bán: Liên hệ
    • Khuyến mãi :
  • Brewing: Science and Practice (Woodhead Publishing in Food Science and Technology)
    • Giá NY: Liên hệ
    • Giá bán: Liên hệ
    • Khuyến mãi :
  • Handbook of Seafood and Seafood Products Analysis
    • Handbook of Seafood and Seafood Products Analysis
    • Mã SP: AHOEB-46335
    • Lượt xem: 4711
    • Tình trạng:
    • • Hardcover: 928 pages
      • Publisher: CRC Press; 1 edition (November 24, 2009)
      • Language: English
      • ISBN: 9781420046335
      • Product Dimensions: 10.2 x 7.1 x 1.9 inches
    • Giá NY: Liên hệ
    • Giá bán: Liên hệ
    • Khuyến mãi :
  • Computer Applications in Food Technology Singh.RP.1996
    • Computer Applications in Food Technology Singh.RP.1996
    • Mã SP: AH0EB-63824
    • Lượt xem: 4675
    • Tình trạng:
    • • Paperback: 300 pages
      • Publisher: Academic Press; Pap/Dskt edition (August 13, 1996)
      • Language: English
      • ISBN-10: 0126463824
      • ISBN-13: 978-0126463828
      • Product Dimensions: 9.2 x 7.3 x 0.7 inches
    • Giá NY: Liên hệ
    • Giá bán: Liên hệ
    • Khuyến mãi :
  • Handbook of Organic Food Processing and Production
    • Handbook of Organic Food Processing and Production
    • Mã SP: AHOEB-55413
    • Lượt xem: 4627
    • Tình trạng:
    • • Hardcover: 227 pages
      • Publisher: Wiley-Blackwell; 2 edition (January 15, 2000)
      • Language: English
      • ISBN-10: 0632055413
      • ISBN-13: 978-0632055418
      • Product Dimensions: 9.6 x 6.9 x 0.9 inches
      • Shipping Weight: 1.5 pounds
    • Giá NY: Liên hệ
    • Giá bán: Liên hệ
    • Khuyến mãi :
  • Food Processing Technology: Principles and Practice, Third Edition (Woodhead Publishing in Food Science, Technology and Nutrition)
    • Giá NY: Liên hệ
    • Giá bán: Liên hệ
    • Khuyến mãi :
  • Trang:
    12
sản phẩm
Có: 0 sản phẩm trong giỏ
  • Hỗ trợ trực tuyến
  • Ms. Yến
    Tell/ Zalo: 0948.007.822
Máy So Màu - Bơm Màng Aro - Máy Đo Độ Cứng - Liều kế cá nhân - Cốc Đo Độ Nhớt - Kính Hiển Vi - Bộ căn mẫu - Duong ren - Máy đo độ ồn - Máy đo 3D - Máy đo cường độ ánh sáng - Động cơ phòng nổ
Link Exchange: Duong Ren - Kinh Hien Vi - Panme - Ban Map - Thuoc Cap-